Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Уил Смит отказа да спасява Земята

Със задачата се е нагърбил друг актьор - Джеси Ъшър

Уил Смит е отказал водещата роля в „Денят на независимостта -2”. - Уил Смит отказа да спасява Земята

Уил Смит е отказал водещата роля в „Денят на независимостта -2”.

Уил Смит явно все още не е преодолял провала на фантастичния филм „Земята: Ново начало”, който не даде нужните резултати преди две годни. Актьорът е отказал да се завърне във втората част на извънземния хит „Денят на независимостта”.

Вместо него в главната роля ще влезе сравнително непознатият Джеси Ъшър. Той ще играе сина на Стивън Хилър – героя на Уил Смит от оригиналната лента, видяла бял свят през 1996 година.

Ъшър е познат от сериала Survivor’s Remorse. Друга запомняща се негова роля е във футболната драма „Когато играта е от най-голямо значение”.

За разлика от Смит, режисьорът Роланд Емелрих отново е на борда на космическия кораб. Завръща се и друг от оригиналния състав. Джеф Голдблум ще изиграе компютърния експерт Дейвид Левинсън, в актьорския състав е и Лиам Хемсуърт.

Премиерата на „Денят на независимостта 2” е на 24 юни 2016-а – почти 20 години след първата серия.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg