Найден Тодоров и Камий Тома

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Ума Търман към опозорения Уайнстийн: Радвам се, че става бавно – ти не заслужаваш куршум

В емоционален статус за Деня на благодарността актрисата намеква, че и тя е жертва на сексуален тормоз

Ума Търман във филма на Куентин Тарантино „Убий Бил, продуциран от компанията на Уайнстийн „Мирамакс“ - Ума Търман към опозорения Уайнстийн: Радвам се, че става бавно – ти не заслужаваш куршум

Ума Търман във филма на Куентин Тарантино „Убий Бил, продуциран от компанията на Уайнстийн „Мирамакс“

Ума Търман наруши мълчанието си по отношение на обвиненията към Харви Уайнстийн, обръщайки се към опозорения холивудски продуцент в Инстаграм.

Актрисата, работила по няколко филма с Уайнстийн – включително „Криминале“ и „Убий Бил“ – наскоро сподели, че е твърде гневна, за да коментира обвиненията в сексуален тормоз срещу продуцента. Но в емоционален статус за Деня на благодарността, Търман намеква, че и тя е жертва на сексуален тормоз.

Статусът й гласи:

„ЧЕСТИТ ДЕН НА БЛАГОДАРНОСТТА! Днес съм благодарна, че съм жива на всички, които обичам, и на тези, които имаха куража да защитят останалите. 

Наскоро казах, че съм гневна и имам няколко причини, #metoo, в случай, че не си личи по изражението ми. Чувствам, че е важно да отнема малко от времето ви, за да бъда честна и точна, така че… Честит ден на благодарността на всички! (С изключение на теб, Харви, и всичките ти откачени конспиратори – радвам се, че става бавно, ти не заслужаваш куршум). Ще ви държа в течение“.

Към статуса е прикачена снимка от „Убий Бил 2“ от сцената, в която нейната героиня Беатрикс Кидо се зарича да си отмъсти.

Вижте още: ЗАЩО УМА ТЪРМАН НЕ СЕ ОПЛАКВА ОТ ХАРВИ УАЙНСТИЙН?

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах