POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Усмиряване на критиците с „Пазители на галактиката 2“

Малка група критици гледаха продължението на супергеройския филм и са забележително ласкави

Не мисля, че съм чувал толкова много смях на пресскрийнинг, казва един от критиците. - Усмиряване на критиците с „Пазители на галактиката 2“

Не мисля, че съм чувал толкова много смях на пресскрийнинг, казва един от критиците.

„Пазители на галактиката 2“ няма да излезе преди 5 май, но „Марвъл“ направи необичаен ход и допусна група критици да споделят присъдата си за филма значително по-рано. И нещата изглеждат много позитивно за екипа супергерои, пише Би Би Си.

Стивън Уейнтръб от сайта „Колайдер“ заяви в Туитър, че филмът „го е държал усмихнат от началото до края“ и добави:

„Забавен, наситен с екшън, емоционален и с тонове изненади. Палци нагоре!“

Арън Кауч „Холивуд рипортър“ обясни:

„Не мисля, че съм чувал толкова много смях на пресскрийнинг. Хората определено влязоха в „Пазители на галактиката 2“. Не мога да кажа повече (все още)“.

„Пазители на галактиката 2“ е вълнуващ, забавен, пищен и адски трогателен – изказа се Ерик Дейвис от „Фанданго“. – За мнозина ще се превърне в новия им любим филм на „Марвъл“.“

„Без да хиперболизирам ще кажа, че вселената на „Марвъл“ е в най-добрия ѝ вид – написа Анджи Хан от „Машабъл“. – Страхотно приключение с емоционални части. Използват всеки проклет цвят от кутията с пастели.“

В „Пазители на галактиката 2“ цялата банда е отново тук – Звездният повелител (Крис Прат), Гамора (Зоуи Салдана), Дракс Разрушителя (Дейв Батиста), Енота Рокет (с гласа на Брадли Купър) и, да, малкият Грут (Вин Дизел), макар и да го виждаме за съвсем малко.

Критиците, видели филма предварително, нямат право да пишат рецензии за тях преди другата седмица, но по-свободните рестрикции (като това да се изказват накратко в Туитър), допуснати от „Дисни“ и „Марвъл“, говорят само колко уверени са компаниите в предстоящия успех на филма.

Премиерата на „Пазители на галактиката 2“ е на 5 май.

https://youtu.be/WWJQ_0puczI

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg