POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Уволниха съдии в „Х-фактор“ в Нова Зеландия за подигравки с участник

Съпрузи в журито на предаването отстранени

Уили Муун и Наталия Килс (двамата вляво) вече няма да участват в журито на предаването. - Уволниха съдии в „Х-фактор“ в Нова Зеландия за подигравки с участник

Уили Муун и Наталия Килс (двамата вляво) вече няма да участват в журито на предаването.

Двама съдии от новозеландското издание на предаването за таланти „Х-фактор“ са уволнени заради подигравки с участник по време на директно излъчване. Наталия Килс и Уили Муун нападнаха един от кандидатите за слава в неделя вечерта, а по време на цялата им деструктивна тирада бяха освирквани от публиката и наблюдавани критично от другите си двама колеги.

Килс започна словесната си атака срещу 25-годишния Джо Ървинг заради това, че копирал визия на съпруга ѝ – Уили Муун, „от косата до костюма“. Съдийката нарече участника „отвратителен“ и „гнусен“ и го попита: „Имаш ли някакво чувство или уважение към идентичността?“.

Въпреки очевидния дискомфорт, изпитван от другите двама в журито, както и виковете на публиката, Муун се присъедини към жена си и сравни Ървин с „Норман Бейтс, облечен в дрехите на майка си“, а след това предположи, че иска да избие аудиторията.

По-късно в становище на компанията продуцент на риалити формата се посочва, че коментарите на Килс и Муун са „абсолютно неприемливи“.

„Предвид че съдиите в „Х фактор“ се очаква да отправят критики за изпълненията, не толерираме подобни унищожителни тиради от когото и да е в журито. Участниците дават всичко от себе си в надпреварата и трябва да очакват да получат професионален и градивен коментар, бил той и негативен. Вече не сме убедени, че Килс и Муун са правилните хора за ролята на съдии във формата. Затова те вече не са част от шоуто“, се казва в становището на продуцентите.

Вижте откъс от предаването:

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90