Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

В Русия арестуваха двама младежи за секс в собствения им дом

Обвиняват ги в „насилие срещу деца”, защото двама ученици ги видели голи до кръста от отсрещна сграда

Турист с шапка със знака Z се разхожда на Червения площад в Москва, Русия. Снимка: ЕПА/БГНЕС - В Русия арестуваха двама младежи за секс в собствения им дом

Турист с шапка със знака Z се разхожда на Червения площад в Москва, Русия. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Присъда от 20 години затвор грози двама младежи в Москва, които са били видени от деца през прозореца на дома им голи до кръста, съобщава „Радио Свобода“. Обвинението е за „насилствени действия от сексуален характер спрямо непълнолетни“.

Инцидентът се случил в район Лефортово. Двама ученици – на 12 и 13 години – видели през прозореца от апартамент в отсрещен блок двама мъже, които според тях се „занимавали със секс“. Момчетата казали на майка си, а тя извикала полиция. Двамата мъже били арестувани – засега за два месеца, защото „развращавали деца“, като се занимавали „със секс“ в собствения си дом. Според законите в Русия ги очаква присъда от 20 години затвор.

Парадоксът е, че според версията на двамата задържани дори не е ставало дума за сексуални отношения. Те поправяли спукана тръба във ваната и се приближили до прозореца, за да се изсушат. Децата, които са разказали историята за сексуалната сцена, само са заподозрели „нещо неестествено“, казват обвиняемите.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg