Ваканция с книга: наградените снимки тази седмица

Снимка: Десислава Лазарова/Ваканция с книга - Ваканция с книга: наградените снимки тази седмица

Снимка: Десислава Лазарова/Ваканция с книга

Цяла седмица „пътешествахме“ със снимките, които ни изпратихте за конкурса „Ваканция с книга“, благодарим! Представяме ви кадрите, които получиха най-високо одобрение сред читателите в страницата на „Площад Славейков“ във Фейсбук. Техните автори ще могат да си изберат от книгите, които предлагаме тази седмица, а и ще се радваме да се запознаем на живо в нашата редакция.

Преди да ви представим имената им, да припомним, че конкурсът продължава до края на август. Изпращайте ни снимките си на адрес ploshtadslaveikov@gmail.com заедно с кратко (или дълго) описание къде е направен кадърът, защо сте избрали това място за почивка и с какво ви привлече тази книга. Добре би било да правите снимките във формат „пейзаж“ (хоризонтални), за да са по-удобни за публикация.

Награди ще получат фотографиите, които съберат най-много лайкове в страницата на „Площад Славейков“ във Фейсбук – а най-хубавите кадри ще попаднат и в сайта, в седмичната ни рубрика „Топ 10 на Книжен център „Гринуич”.

Ето наградите, между които победителите могат да избират: „Малък живот“ от Ханя Янагихара,„Жената, която не остаряваше“ от Грегоар Делакур, „Чамкория“ от Милен Русков, „Сивият мъх сияе“ от Тор Вилхялмсон, „Извън редовете. Романът на Яна Язова“ от Боряна Дукова и два билета за концерта на оперната певица Елина Гаранча на 23 септември.

Тази седмица награди получават 6 снимки (включително водещата фотография към тази публикация). Очакваме отличените да се обадят на телефон 0885 888 907 в делничен ден между 10 и 18 ч. и да заповядат в редакцията.

Отличените снимки тази седмица:

Снимка: Рада Карастоянова/Ваканция с книга

Снимка: Ивелина Станева/Ваканция с книга

Снимка: Росица Милева/Ваканция с книга

Снимка: Калина Христова/Ваканция с книга

Снимка: Кристиян Ковачев/Ваканция с книга

Киномания

ДС