Летен сезон

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Ваканция с книга, наградените снимки тази седмица

Поморие. Снимка: Мария Проданова - Ваканция с книга, наградените снимки тази седмица

Поморие. Снимка: Мария Проданова

И тази седмица получихме много снимки за фотоконкурса, благодарим! Представяме Ви онези фотографии, които ще получат награди. Припомняме Ви, че конкурсът е за снимка, а темата – „Ваканция с книга“. Очакваме още моменти от вашите ваканции с книги – конкурсът е до края на август.

Изпращайте ни снимките си на адрес ploshtadslaveikov@gmail.com заедно с кратко (или дълго) описание къде е направен кадърът, защо сте избрали това място за почивка и с какво ви привлече тази книга. Припомняме Ви да правите снимките във формат „пейзаж“ (хоризонтални), за да са по-удобни за публикация.

Награди ще получат фотографиите, които съберат най-много лайкове в страницата на „Площад Славейков“ във Фейсбук – а най-хубавите ще попаднат и в сайта, в седмичната ни рубрика „Топ 10 на Книжен център „Гринуич”.

Припомняме Ви наградите тази седмица: „Свети вълк“ от Елена Алексиева, „Черните камъни“ от Хюс Кайер, „За писането“ от Антон Павлович Чехов, „Седем разговора с Хорхе Луис Борхес“ от Фернандо Сорентино, „Изповед“ от Лев Толстой, „Животът на насекомите“ от Виктор Пелевин и два пропуска за „Балетна Гала“, спектакъл на Пловдивската опера и балет на 27 август в Античния театър, част от фестивала „Опера Оупън“.

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

Тази седмица сме отличили по-малко снимки – награди ще получат само най-добрите. Но пък някои победители ще получат повече от една книга. Очакваме да се обадят на телефон 0885 888 907 между 10 и 18 ч. и да заповядат в редакцията – първите, които дойдат, ще имат възможност да си изберат сред предложените заглавия.

Отличените снимки тази седмица (включително водещата фотография на тази публикация):

Аспарухово, Варна. Снимка: Пламена Александрова

Къмпинг Градина. Снимка: Силвия Деянова

Къпиновски манастир. Снимка: Ани Симеонова

Някъде в Балкана. Снимка: Емил Здравков

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах