POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Вал Килмър излезе от болница

Актьорът документира радостта си от факта, че е здрав, със селфи. - Вал Килмър излезе от болница

Актьорът документира радостта си от факта, че е здрав, със селфи.

След близо двуседмичен престой в болница, Вал Килмър се усмихва на свободата си, запечатана на снимка и поместена във Фейсбук с надписа: „Току-що излязох от болница. Свобода! Благодаря на всички за любовта и подкрепата. Толкова съм благодарен. Радвам се да съобщя, че неразположението, което ме накара да се обадя на 911, вече отмина.”

55-годишният актьор не разкри какво точно е състоянието му, а в медиите се появиха спекулации, че се е наложила спешна операция за отстраняването на тумор на гърлото.

„Нямам тумор, нито съм се оперирал от каквото и да било. Имах някакви здравословни оплаквания, за които най-добрата грижа е свързана с хоспитализиране. Надявам се на скоростно възстановяване, както ми казаха лекарите. Любов и дълбока признателност. Вал.”

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

Младост

Bookshop 728×90