Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Вълчището Дух на Джон Сняг се завръща в „Игра на тронове 8“

Трите дракона на Денерис погълнали изцяло бюджета за спецефекти в предния сезон на сериала

Дух край трупа на Джон Сняг, преди господарят му да бъде възкресен. - Вълчището Дух на Джон Сняг се завръща в „Игра на тронове 8“

Дух край трупа на Джон Сняг, преди господарят му да бъде възкресен.

Дух, вълчището на Джон Сняг, се завръща в осмия сезон на „Игра на тронове“, потвърди ръководителят на отдела по специалните ефекти на сериала Джо Бауер. Миналия сезон трите огромни дракона на Денерис „погълнаха“ изцяло бюджета за специални ефекти и за вълчищата не останаха пари, но сега поради по-високия бюджет на продукцията за един епизод явно са се намерили.

„О, ще го видите отново – казва Бауър пред „Хъфингтън поуст“. – Има го в много кадри и прави някои доста готини неща в сезон осем.“

Дух нямаше нито една сцена в предишния сезон, оставяйки феновете в недоумение какво се случи с него, докато собственикът му се би с Белите бродници и се влюби в драконовата кралица. И докато Дух не получи екранно време, поне не го застигна съдбата на Лято, вълчището на Бран Старк, което падна жертва на мъртъвците – а може би на липсата на бюджет.

„Вълчищата са трудни, защото не искаме да ги направим погрешно, затова заснемаме истински вълци и ги уголемяваме след това, но истинските вълци се държат по определен начин“, обяснява Бауър.

Така че има място за надежда в следващия, последен сезон да видим дългоочакваната среща между Джон и Дух.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg