Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Вълдобрев тръгва към Холивуд по селски път (видео)

Няма начин да не ме харесат, толкова съм хубав, пипнат, сресан. Ортодонтът сложи ми усмивка, грея като мивка, пее актьорът

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ са заели местата си на пътя за Холивуд. - Вълдобрев тръгва към Холивуд по селски път (видео)

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ са заели местата си на пътя за Холивуд.

Стефан Вълдобрев тръгва към Холивуд заедно с музикантите от своята банда „Обичайните заподозрени“ по малък второкласен път в посока сръбската граница. Актьорът, Иван Лечев, Стоян Янкулов, Веселин Веселинов-Еко и Мирослав Иванов иронизират мечтите на звездите за лукс и слава в Меката на киното в новия си видеоклип „Холивуд“, който вече се върти в ефира. 

„Няма начин да не ме харесат, толкова съм хубав, пипнат, сресан. Ортодонтът сложи ми усмивка, грея като мивка“, пее актьорът.

Крачейки по селското шосе – амбициозни и уверени в бляскавото си бъдеще – великолепната петорка среща по пътя обратно себе си, но отпреди 23 години.

В ролите на техните двойници влизат тримата възпитаници на Националното музикално училище Цоньо Цветков, Валентино Бабат и Велимир Кьосев, както и актьорите от театралната школа на Малин Кръстев Боян Петров и Мартин Петков. Да намерят подходящите тийнейджъри се оказва нелека задача за екипа. Кастингът отнема седмици, прегледани са фотографии на учениците от всички класове, випуски и състави в учебните заведения по изкуства, докато екипът се спре на петимата.

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

Режисьор на видеото е Петър Вълчев, познат на младата фестивална публика с късометражния си филмов дебют „Шшшт, попей ми!“. Оператор е Долорес Алварадо.

Вижте как се тръгва по нашенски за Холивуд:

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах