Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Ванко 1, овации за сутеньора по Нова

В новините броят пребитите и изнасилени жени, а в Биг Брадър правят сутеньорите звезди

Нова телевизия излъчва риалити шоу, чийто сезон е наречен Женско царство, и един от т.нар. випове е с присъда за сводничество. - Ванко 1, овации за сутеньора по Нова

Нова телевизия излъчва риалити шоу, чийто сезон е наречен Женско царство, и един от т.нар. випове е с присъда за сводничество.

„Ако ви е минало възмущението от Азис, да питам как сте със сутеньорчето, което в национален ефир обясни, че жената стои по-ниско от мъжа?!“, пише Надежда Цекулова.

Да припомня: Ванко 1 е осъждан за притежание на 70% от пазара на проституция в Пловдив, както и за международен трафик на жени с цел сексуална принуда и робство.

Нова телевизия, след като ежедневно с трагичен тон съобщава за помляни и изнасилени жени, безтрепетно селектира тази особа за прослава в праймтайма на националния си ефир. Ама без нито една мъъъничка камбанка да дрънне, че това е абсолютно чудовищно.

Че този човек жертвите му и децата им ще го гледат.

Че цялото българско общество ще бъде облъчвано от скотските му изявления.

Че начинът му на живот ще бъде приет за вдъхновяващ пример от младежи, които с право ще смятат, че ако отвлечеш, пребиеш и изнасилиш някакъв брой жени, ще те поканят да живееш в луксозна къща, ще те дават постоянно по телевизията и ще ти дадат невъобразими пари.

Завеса.


Текстът е от профила на авторката във Фейсбук. 

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС