Ванко 1, овации за сутеньора по Нова

В новините броят пребитите и изнасилени жени, а в Биг Брадър правят сутеньорите звезди

Нова телевизия излъчва риалити шоу, чийто сезон е наречен Женско царство, и един от т.нар. випове е с присъда за сводничество. - Ванко 1, овации за сутеньора по Нова

Нова телевизия излъчва риалити шоу, чийто сезон е наречен Женско царство, и един от т.нар. випове е с присъда за сводничество.

„Ако ви е минало възмущението от Азис, да питам как сте със сутеньорчето, което в национален ефир обясни, че жената стои по-ниско от мъжа?!“, пише Надежда Цекулова.

Да припомня: Ванко 1 е осъждан за притежание на 70% от пазара на проституция в Пловдив, както и за международен трафик на жени с цел сексуална принуда и робство.

Нова телевизия, след като ежедневно с трагичен тон съобщава за помляни и изнасилени жени, безтрепетно селектира тази особа за прослава в праймтайма на националния си ефир. Ама без нито една мъъъничка камбанка да дрънне, че това е абсолютно чудовищно.

Че този човек жертвите му и децата им ще го гледат.

Америка за България

Че цялото българско общество ще бъде облъчвано от скотските му изявления.

Че начинът му на живот ще бъде приет за вдъхновяващ пример от младежи, които с право ще смятат, че ако отвлечеш, пребиеш и изнасилиш някакъв брой жени, ще те поканят да живееш в луксозна къща, ще те дават постоянно по телевизията и ще ти дадат невъобразими пари.

Завеса.


Текстът е от профила на авторката във Фейсбук. 

Colibri april 2017
ДС