СЕРГЕЙ БАБАЯН за първи път в България

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Външният министър: Днес трябваше да бъде моята сватба

Съдбата реши този ден да ни обедини в друго – в мъка и размисъл, сподели във Фейсбук Даниел Митов

 - Външният министър: Днес трябваше да бъде моята сватба

„Днес трябваше да бъде моята сватба…, но сватба днес няма да има. Не е време за сватби“, сподели във Фейсбук Даниел Митов. Денят след атентата в Париж на 13 ноември съвпадна с бракосъчетанието на министъра на външните работи. Затова Митов отменя тържеството, казва, че е време за работа, време да извоюваме една сигурна Европа.

„Днес трябваше да бъде моята сватба пред Бога и хората с жената на живота ми Мелани. За да споделят радостта ни в София се събраха наши приятели от България и от цяла Европа.

Сватба днес няма да има. Не е време за сватби. 

Съдбата реши този ден да ни обедини в друго – в мъка и размисъл. Ние с Мелани и приятелите ни от България и от цяла Европа днес скърбим.

Не е време за сватба. Време е за работа. Време е да скъсаме с илюзиите и да извоюваме една сигурна Европа, в която да създаваме семейства и в която сигурно и спокойно да растат нашите деца.

На приятелите, които се подготвяха с нас за днешния ден, поднасям своите извинения!
Ще подпишем брака си в най-тесен семеен кръг, без тържество.“

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg