POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Ваня Щерева на разпит отглежда ли незаконно панда

Случаят с "изгубеното животно" е даден в Прокуратурата

 - Ваня Щерева на разпит отглежда ли незаконно панда

В напълно измислен сюжет, който се превърна в реалност, попадна Ваня Щерева. Певицата бе повикана на разпит в Четвърто районно управление в столицата, защото срещу нея и приятеля й Александър е подаден сигнал, че отглеждат незаконно в дома си мечка панда. 

За проблемите си с полицията Щерева сама разказа във фейсбук: „Викаха ни с Алекс в Четвърто районно. Писахме показания. Случаят с пандата е даден в Прокуратурата от Министерство на водите и околната среда, след сигнал от съвестен гражданин, че притежаваме панда“.

На 14 февруари приятелят й решил да я изненада и разлепил по дърветата в парка обяви, че си е изгубил пандата на име Манди. Сложил и снимка на мечето, както и личния си телефонен номер, на който да звънят хората, ако забележат загубеното животно. Причината да избере точно панда за шегата е, че той й казвал на галено „загубена панда“.

Неотдавна двамата разкриха публично, че всичко е било на майтап. Но получили призовка да се явят на разпит.

„Всичко това е след хиляда публикации, в които разказахме за тази шега, – оплаква се Ваня. – И стана ясно, че аз съм Пандата. Още ме търсят. А аз още не мога да повярвам как е възможно да има толкова тъпи хора. Това е отчайващо, доста. В тая държава и шегите не минават…“

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС