Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Върколака за последен път, с кавър по Джони Кеш (видео)

16 години след първия „Х-мен“ Хю Джакман вади финално ноктите си

„Логан“ запраща Върколака като единак във времена, когато всички мутанти са или избити, или се крият, преследвани от наемници на правителството. - Върколака за последен път, с кавър по Джони Кеш (видео)

„Логан“ запраща Върколака като единак във времена, когато всички мутанти са или избити, или се крият, преследвани от наемници на правителството.

Върколака на Хю Джакман оцеля през всички филми за Х-мен и сега, след 16 години, ще извади нокти за последен път – в „Логан“. В третия и финален филм, посветен специално на героя, той губи своите сили да се самолекува, но открива наследник.

„Логан“ запраща Върколака като единак през 2024 г. – времена, когато всички мутанти са или избити, или се крият, преследвани от наемници на правителството.

С кавър по Hurt на Джони Кеш, изпълнен от „Найн Инч Нейлс“ (режисьорът Джеймс Манголд стои и зад биографичния „Да преминеш границата“ за Кеш), първият трейлър за филма ни показва белязания Логан, който живее в пустошта, изолиран от остатъка от света.

Но дори в такива смътни времена все още има надежда – Върколака и много болният Чарлз Екзевиър (Патрик Стюарт) трябва да се обединят, за да защитят Лаура (Сиена Новиков), младо момиче със способности много близки до тези на Логан, от киборгите.

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

А дали Лаура е наистина клонинг на Върколака – ще разберем, когато филмът излезе по кината на 3 март 2017 г.

Фоби

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах