Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Васил Георгиев и Нинко Кирилов представят нови текстове

Датата е 26 февруари (четвъртък), мястото – Barfly

Васил Георгиев и Нинко Кирилов обещават изцяло нови неща, които са непубликувани на хартия, но пък „ужасно добри“. - Васил Георгиев и Нинко Кирилов представят нови текстове

Васил Георгиев и Нинко Кирилов обещават изцяло нови неща, които са непубликувани на хартия, но пък „ужасно добри“.

Писателите Васил Георгиев и Нинко Кирилов представят свои нови текстове на съвместно събитие. Авторите обещават изцяло нови неща, които са непубликувани на хартия, но пък „ужасно добри“, както се твърди в описанието на събитието.

Неофициално се смята, че става дума за фрагменти от предстоящите им книги. За Васил Георгиев се знае, че от „Апарат“ (началото на 2013 г.) насам работи по нов роман. Не са ясни обаче никакви детайли. Освен „Апарат“, той има зад гърба си и два сборника с разкази – „Будистки плаж“ и „Деград“, както и колекцията „Уличник“, в която са събрани художествени текстове за софийски улици.

Нинко Кирилов пък публикува в края на 2013 г. първия си сборник с разкази – „Двойници и животни“. И досега той продължава да организира събитията „Писатели без книги“, където автори, които все още не са публикувани, представят свои текстове пред публика.
Събитието „Георгиев + Кирилов“ е от 19 часа на 26 февруари (четвъртък) в столичния Barfly .

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90