Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Васко Василев отменя лятното си турне в България

Концертът в зала 1 на НДК през декември остава в афиша

Васко Василев с маска с емблемата на „Ковънт Гардън“. Снимка: Личен архив - Васко Василев отменя лятното си турне в България

Васко Василев с маска с емблемата на „Ковънт Гардън“. Снимка: Личен архив

Турнето на цигуларя Васко Василев из България през юни „Passion Flamenca“ няма да се състои, обявиха организаторите му. Падат концертите в Пловдив, Плевен, Варна, Разград, Силистра и Севлиево заради сложната епидемиологична ситуация в страната. Сумите от продадените билети ще бъдат възстановени на публиката.

Концертът на музиканта в София преди Коледа в зала 1 на НДК остава с непроменена дата – 21 декември. Билетите за него остават в продажба.

За мен като артист, както и за екипа ми, е най-важно да бъдем отговорни към публиката и да не допринасяме към допълнителното излагане на опасност здравето на хората, каквото е провеждането на концерт в почти непроменени условия от преди карантината – казва Василев в обръщение към почитателите си. – Вярвам, че всичко ще придобие нова форма на работа при организацията на концертите и е необходимо време за изграждане на нови схеми за настаняване на публиката, за адекватното редуциране на капацитетите на отделните зали, повече обмисляне на рисковете със залите на закрито и климатичните им системи, по-ясни и обмислени правила, които да гарантират спокойствието на всеки. Отделно намирам за некоректно да задържаме парите на хората повече от година. Вярвам, че когато всичко стане по-сигурно и ясно, ще мога да се върна с огромно вълнение във всеки един от тези градове и да наваксаме с радост пропуснатото с публиката.

Крайният срок за връщането на билетите е 30 юни 2020 г.

Процедурата по връщане е следната: всеки закупен билет може да бъде върнат в обекта, от който е продаден, и сумата ще бъде напълно възстановена. В случай, че билетът е купен и платен онлайн, един от вариантите е да билетът да бъде изпратен по „Спиди“ или „Еконт“ до адрес ул. „Тодорини кукли“ № 4 и в рамките на 7 работни дни сумата ще бъде възстановена по кредитната карта на притежателя ѝ.

Другият вариант е с наложен платеж или по банкова сметка – билетите трябва да бъдат върнати по пощата (чрез „Спиди“ или „Еконт“ до ул. „Тодорини кукли“ 4) заедно с посочен номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, име на титуляра ѝ и телефон за връзка.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах