Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Възходът на Скайуокър в „Междузвездни войни 9“ (видео)

„The Rise Of Skywalker“ е вторият филм с участието на Кари Фишър след смъртта ѝ. - Възходът на Скайуокър в „Междузвездни войни 9“ (видео)

„The Rise Of Skywalker“ е вторият филм с участието на Кари Фишър след смъртта ѝ.

Излезе първо видео към деветия филм от „Междузвездни войни“ и посява известна известна надежда у разочарованите от последните истории от сагата фенове, че не всичко е изгубено в машината за пари. Новият филм, озаглавен „Star Wars Episode IX: The Rise Of Skywalker“, ще излезе по кината през декември.

Режисьорът Джей Джей Ейбрамс представи видеото на събитие в Чикаго, където обясни, че новият филм продължава историята от „Последните джедаи“.

Във видеото виждаме Рей (Дейзи Ридли) на пустинна планета, а в главата ѝ звучи заветът на Люк Скайуокър (Марк Хамил).

„Предадохме всичко, което знаехме. В теб сега живеят хиляда поколения. Но това е твоята битка“.

Четенето е безопасно за вашето здраве

Думите на Люк мотивират младата жена да посрещне с лазерния си меч връхлитящия я изтребител, а в него може би е Кайло Рен – с когото е основната ѝ битка. По-нататък виждаме и самия него, начело в сблъсък с бойци от Съпротивата. Тук са и останалите познати ни от „Последните джедаи“ герои, включително и някои, които мислехме за мъртви – в края на видеото ехти смехът на император Палпатин. Актьорът в неговата роля – Иън Маакдърмид – се е появил и на живо на събитието в Чикаго.

„The Rise Of Skywalker“ ще бъде вторият филм с участието на Кари Фишър след смъртта ѝ – Ейбрамс твърди, че по случайност са останали кадри с нея, неизползвани в „Последните джедаи“. Предвид важността на нейното присъствие в новия филм, заглавието му („Възходът на Скайуокър“) и смъртта на Люк Скайуокър в предишния филм – много вероятно е Рей най-сетне да открие своето семейство.

Colibri april 2017

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg