Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Възходът на Скайуокър в „Междузвездни войни 9“ (видео)

„The Rise Of Skywalker“ е вторият филм с участието на Кари Фишър след смъртта ѝ. - Възходът на Скайуокър в „Междузвездни войни 9“ (видео)

„The Rise Of Skywalker“ е вторият филм с участието на Кари Фишър след смъртта ѝ.

Излезе първо видео към деветия филм от „Междузвездни войни“ и посява известна известна надежда у разочарованите от последните истории от сагата фенове, че не всичко е изгубено в машината за пари. Новият филм, озаглавен „Star Wars Episode IX: The Rise Of Skywalker“, ще излезе по кината през декември.

Режисьорът Джей Джей Ейбрамс представи видеото на събитие в Чикаго, където обясни, че новият филм продължава историята от „Последните джедаи“.

Във видеото виждаме Рей (Дейзи Ридли) на пустинна планета, а в главата ѝ звучи заветът на Люк Скайуокър (Марк Хамил).

„Предадохме всичко, което знаехме. В теб сега живеят хиляда поколения. Но това е твоята битка“.

Думите на Люк мотивират младата жена да посрещне с лазерния си меч връхлитящия я изтребител, а в него може би е Кайло Рен – с когото е основната ѝ битка. По-нататък виждаме и самия него, начело в сблъсък с бойци от Съпротивата. Тук са и останалите познати ни от „Последните джедаи“ герои, включително и някои, които мислехме за мъртви – в края на видеото ехти смехът на император Палпатин. Актьорът в неговата роля – Иън Маакдърмид – се е появил и на живо на събитието в Чикаго.

„The Rise Of Skywalker“ ще бъде вторият филм с участието на Кари Фишър след смъртта ѝ – Ейбрамс твърди, че по случайност са останали кадри с нея, неизползвани в „Последните джедаи“. Предвид важността на нейното присъствие в новия филм, заглавието му („Възходът на Скайуокър“) и смъртта на Люк Скайуокър в предишния филм – много вероятно е Рей най-сетне да открие своето семейство.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg