Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Възвишение“ се завръща още през ноември

За ролята си във "Възвишение" Бойко Кръстанов получи първия си "Аскеер". - „Възвишение“ се завръща още през ноември

За ролята си във "Възвишение" Бойко Кръстанов получи първия си "Аскеер".

Спектакълът „Възвишение“ по романа на Милен Русков се завръща на сцена още през ноември. Уверенията за това са на директора на Пловдивския театър Кръстьо Кръстев.

Представлението временно ще слезе от афиша на трупата заради ангажименти в киното на двама от актьорите. Бойко Кръстанов заминава за Англия, където ще снима главна роля в сериал, а Асен Блатечки ще се посвети на своя филм „Люси“.

На 7 октомври публиката ще се возвиси в Дом на културата „Борис Христов“. Кога ще бъде следващата дата – все още не е ясно. Директорът Кръстев заяви пред „Площад Славейков“, че Бойко Кръстанов ще направи дори невъзможното, за да се върне в България и при своя герой Гичо.

Датите на „Възвишение“ под тепетата ще станат ясни на 15 октомври, когато бъде обявена програмата на Пловдивския театър за месец ноември.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg