Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Вдигат летвата в Народния театър

Христо Мутафчиев, Валентин Танев и Павлин Петрунов в "Духът на поета" - Вдигат летвата в Народния театър

Христо Мутафчиев, Валентин Танев и Павлин Петрунов в "Духът на поета"

През новия сезон Народният театър ще вдигне летвата с няколко кръгли юбилея с постановките на Маргарита Младенова, Владлен Александров и Здравко Митков. Спектаклите „Духът на поета“, „Аз плащам“ и „Дребни брачни престъпления“ са сред най-търсените заглавия на касата. 

На 14 септември Христо Мутафчиев ще излезе в образа на Стефан Стамболов за 50-и път. В „Духът на поета“ Мутафчиев, Валентин Танев и Павлин Петрунов ще се питат как някогашните борци за свобода се превръщат в диктатори – без да правят преврати, с официалното съгласие на народа и с всички лостове на демокрацията.

На 18 септември в „Аз плащам“ самотният и богат господин Амилкар ще си купи за 100-ен път семейно щастие като наеме професионална актриса за съпруга, улична проститутка за дъщеря и безпаричен парижки художник за приятел.

На 19 септември Нона Йотова и Иван Радоев ще преживеят  за 50-ти път своите „Дребни брачни престъпления“.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg