Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Вечните“ в света на „Марвел“ след Танос (видео)

Нов трейлър на филма загатва защо свръхмогъщите същества не са помогнали на Отмъстителите

Вечните са на Земята от 7 хил. години, но ще имат 7 дни, за да спасят планетата. Снимка: Марвел Студиос - „Вечните“ в света на „Марвел“ след Танос (видео)

Вечните са на Земята от 7 хил. години, но ще имат 7 дни, за да спасят планетата. Снимка: Марвел Студиос

Нов трейлър на „Вечните“, предстоящият филм от вселената на „Марвел“, дава отговор на въпроса защо свръхмогъщите и древни същества не са опитали да помогнат на Отмъстителите във финалната им битка с Танос. Вечните са нова група супергерои, непознати на зрителите досега, които обитават Земята от 7 хил. години.

Съдбата на човечеството отново е поставена на карта. Вечните имат 7 дни, за да спрат унищожението на хората, замислено от вечните им врагове – Девиантите. Тъкмо те са причината супергероите да не се намесят в конфликта с Танос, тъй като са дали обет, че няма да се намесват в човешките дела, освен ако не става дума за справяне с Девиантите.

Действието във филма се развива пет години след унищожителното щракване с пръсти на Танос, изтрило половината човечество. При обратното им връщане на Земята през 2023 г., показано в поредицата за Отмъстителите, генерираното количество енергия предизвиква появата на Девиантите.

В актьорския състав влизат Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Анджелина Джоли като свирепия воин Тена, Джема Чан като обичащата хората Серси, Кумейл Нанджиани като притежаващия космически сили Кинго, Лорън Ридлоф като супербързата Маккари, Брайън Тайри Хенри като интелигентния изобретател Фастос, Салма Хайек като мъдрия духовен лидер Аяк, Лиа Макхю като вечно младата стара душа Спрайт, Дон Лий като могъщия Гилгамеш и Бари Киогън като сдържания самотник Друиг. Роля има и Кит Харингтън – той въплъщава Черния рицар Дейн Уитман, който обаче не е част от Вечните.

Филмът е на Клои Жао („Земя на номади“), която е режисьор и сценарист. Продуцент е Кевин Файги.

Премиерата на „Вечните“ е на 5 ноември 2021 г.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90