Фантомът

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Венсан Касел и Марийон Котияр като Цезар и Клеопатра в нов „Астерикс и Обеликс“

Футболистът Златан Ибрахимович играе легионер на име Антивирус (видео)

Жерар Депардийо, който изигра Обеликс в първия игрален вариант на комикса, е заменен от друг актьор - Жил Льолуш. Снимка: Стопкадър от видеото - Венсан Касел и Марийон Котияр като Цезар и Клеопатра в нов „Астерикс и Обеликс“

Жерар Депардийо, който изигра Обеликс в първия игрален вариант на комикса, е заменен от друг актьор - Жил Льолуш. Снимка: Стопкадър от видеото

Нов игрален филм за Астерикс и Обеликс пуска френската кинокомпания „Pathе“. В Ютюб канала на студиото вече е публикуван трейлърът на „Астерикс и Обеликс: Поднебесната империя“.

Сюжетът е свързан с Китай – китайски принц-предател извършва държавен преврат и изпраща законната императрица в затвора. С помощта на финикийски търговец нейната дъщеря бяга в Галия и моли за помощ Астерикс и Обеликс, разказва описанието към трейлъра.

Жерар Депардийо, който изигра Обеликс в първия игрален вариант на комикса, този път е заменен от актьора Жил Льолуш. В ролята на Астерикс влиза режисьорът на филма Гийом Кане. Венсан Касел е Цезар, а Марийон Котияр – Клеопатра. Звездният състав е допълнен от Пиер Ришар и футболиста Златан Ибрахимович, който играе легионер на име Антивирус.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg