Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Веселин Маринов в болница с коронавирус

Който не вярва, да дойде и да види каква война се води тук, каза певецът

Веселин Маринов обеща, че след като оздравее, ще посвети концерт на медицинските сестри и санитарите. Снимка: Свилен Ризов/БГНЕС - Веселин Маринов в болница с коронавирус

Веселин Маринов обеща, че след като оздравее, ще посвети концерт на медицинските сестри и санитарите. Снимка: Свилен Ризов/БГНЕС

Веселин Маринов е с Ковид-19 и в неделя е постъпил в болница, потвърди певецът пред „Площад Славейков“. От краткия разговор с него стана ясно, че болестта му протича тежко.

Въпреки че говори трудно, чрез „Площад Славейков“ Маринов отправи послание:

„Кажете на хората да се пазят и да не си мислят, че това е просто някакъв си грип. Пожелавам на всички, които не вярват, да дойдат в болниците и да видят какво се случва тук и каква война се води. Да поздрави хората на този страшен фронт.

Когато изляза, ще посветя шоу на тези хора, най-вече на медицинските сестри и санитарите, които денонощно бдят над хората тук. Възхищавам се на тези хора“.

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

Фоби

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах