Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Вездесъщият те гледа

Създателите на „Дзифт“ и LOVE.NET с нов филм

Персонажът на Велислав Павлов открива, че дори и една истина в повече може да те убие. - Вездесъщият те гледа

Персонажът на Велислав Павлов открива, че дори и една истина в повече може да те убие.

Къде остава личното пространство в съвременния свят, където СРС-та и камери за видеонаблюдение ни следят във всеки момент? Това се пита режисьорът Илиян Джевелеков (LOVE.NET) във втория си игрален филм – „Вездесъщият“.

Заглавието тръгва по кината в цялата страна от 13 октомври, а няколко дни по-рано ще бъде официалната премиера. За нея по червения килим в НДК на 10 октомври ще преминат актьорите и екипът на филма.

В центъра на историята е писателят и шеф на рекламна агенция Емил (Велислав Павлов), който постепенно се вманиачава в това да следи всички около себе си със скрити камери. Но невинното „хоби” се превръща в мания, която му донася както забавни моменти, така и много нежелани истини. „Само една истина в повече може да те убие”, е прозрението на Емил. А той е научил много повече от една неподозирана тайна.

В ролите, освен Павлов, са Теодора Духовникова, Весела Бабинова, Тони Минасян, Анастасия Лютова, Михаил Мутафов, Борис Луканов, Ирмена Чичикова, Георги Стайков, Валери Рангелов, Мария Славчева.

Сценарият е дело на Матей Константинов и Илиян Джевелеков. Оператор е Емил Христов, а художник – Георги Димитров. Продукцията е на „Мирамар“, които стоят зад „Дзифт“ и LOVE.NET.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg