Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Вижте първо видео от „Истински детектив“, сезон 2

Мрачни погледи и потискаща атмосфера в тийзъра за новия сезон на сериала

Тейлър Кич е военен ветеран, който се качва на полицейски мотоциклет. - Вижте първо видео от „Истински детектив“, сезон 2

Тейлър Кич е военен ветеран, който се качва на полицейски мотоциклет.

НВО пусна потискащ първи тийзър на втория сезон на сериала „Истински детектив“ и насрочи премиерата на пилотния му епизод за 21 юни.

Новият сезон на поредицата на Ник Пицолато проследява мистериозно убийство, което обединява трима служители от системата на правораздаването и един престъпник, всеки от които трябва да се ориентира в мрежа от конспирации и предателства в мрачните пейзажи на Калифорния.

Колин Фарел влиза в ролята на Рей Велково, компрометиран частен детектив в индустриално градче край Лос Анджелис. Винс Вон е Франк Семьон – престъпник и предприемач на път да загуби сделката на живота си, докато съпругата му и най-близък съюзник (Кели Райли) се бори само със собствените си решения.

Колин Фарел става частен детектив със съмнителна репутация.

Колин Фарел става частен детектив със съмнителна репутация.

Рейчъл Макадамс става Ани Безидерес, детектив в полицията на Вентура, често в противоречие със системата, на която служи.

Тейлър Кич пък става Пол Уудроу, ветеран от войната и моторизирано ченге в Калифорния, която открива местропрестъпление, засягащо три различни институции от системата на сигурността, криминалния контингент и милиарди долари.

Рейчъл Адамс е на страната на закона.

Рейчъл Адамс е на страната на закона.

И всички от героите по време на тийзъра се взират печално в хоризонта, в светлините на града, един в друг… и дори в самия зрител.

Първите два епизода от втория сезон на „Истински детектив“ са режисирани от Джъстин Лин. Премиерата на сериала е на 21 юни по НВО.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg