Фантомът

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Властелинът на пръстените“ търси още необичайно изглеждащи хора

След като намери орки, продукцията вече набира хора със стърчащи уши, голям интересен нос, обратна захапка (линк)

Орк от трилогията на Питър Джаксън „Властелинът на пръстените“. Но за новия сериал орки вече са намерени.  - „Властелинът на пръстените“ търси още необичайно изглеждащи хора

Орк от трилогията на Питър Джаксън „Властелинът на пръстените“. Но за новия сериал орки вече са намерени.

Ако имате стърчащи уши, малки очи, голям и интересен нос, обратна захапка, значи сте перфектните кандидати за статист в телевизионната адаптация на „Властелинът на пръстените“ на „Амазон“, пише „Гардиън“.

Новозеландска кастинг агенция търси актьори, които да вземат участие в новата високобюджетната продукция по фентъзи романа на Джон Р. Р. Толкин. Очаква се снимките на сериала да започнат съвсем скоро, след като Нова Зеландия, която от години е позната като Средната земя за хилядите фенове, обяви, че се е справила с коронавируса и позволи на филмовата индустрия да се върне към нормалната си работа. Търсят се спешно актьори, но не се дава конкретика за техните роли.

Постът във Фейсбук е от агенция BGT, същата компания от град Окланд, която през октомври набираше необичайно космати хора, такива с бръчки или с липсващи зъби. Тогава феновете веднага разгадаха, че става дума за масови сцени с орки. Агенцията набира статисти за франчайза „Властелинът на пръстените“ още откакто Питър Джаксън снима едноименната трилогия и филмите „Хобит“.

Вижте още: „ВЛАСТЕЛИНЪТ НА ПРЪСТЕНИТЕ“ ТЪРСИ ОРКИ ЗА 350 ЛВ. НА ДЕН

С новата обява се търсят хора с изгаряния по лицето, с дълги тънки крайници, петна от акне, изпъкнали скули, липсващи кости, големи очи или изпити лица. Детайли за ролята не се описват, а от оригиналния пост са премахнати снимките, които илюстрират какво точно се търси.

Предпродукцията на сериала, който се очаква да тръгне по екраните през 2021 г., бе прекъсната през март заради коронавируса. Екипът трябва да се върне на площадката в Окланд през юли, съобщава местното издание „Ню Зиланд Хералд“.

Работата на статиста се смята за досадна и зле платена, но хиляди фенове на света на Толкин са готови да я вършат. През 2012 г. прослушване за нови актьори за първия филм „Хобит“ бе прекъснато и се наложи полиция да го охранява, след като неочаквано над 3 хил. необичайно изглеждащи хора се струпаха пред вратите на офисите на агенцията в новозеландската столица Уелингтън.

За ролята на статисти могат да кандидатстват само хора, които имат разрешително да работят в Нова Зеландия и живеят в Окланд, уточняват от агенцията.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС