Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Влиза и Жена в черно

Все още не е ясно дали Уил Смит ще се върне в битката срещу междугалактическото зло

Първият „Мъже в черно“ излезе през 1997 г., като представи Уил Смит и Томи Лий Джоунс като правителствени агенти, спасяващи света от междугалактическо зло.  - Влиза и Жена в черно

Първият „Мъже в черно“ излезе през 1997 г., като представи Уил Смит и Томи Лий Джоунс като правителствени агенти, спасяващи света от междугалактическо зло.

Новият „Мъже в черно“ ще включва и Жена в черно, разкри продуцентът Лори Макдоналд. Последното заглавие от хитовия франчайз, натрупал над 1,6 милиарда долара приходи, все още е в процес на разработка, но Макдоналд обещава полово разнообразие сред актьорите.

„Ще има откроена жена в черно в четвъртия филм“, коментира продуцентката пред Би Би Си.

Новината идва на фона на поредицата от актриси, които възроптават срещу неравнопоставеността между мъжете и дамите в Холивуд, както и към все по-засилващата се тенденция мъжки роли да бъдат пренаписвани за жени ижте в ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Все още не е ясно дали Уил Смит ще сложи отново черните очила, но според съпруга на Макдоналд, също продуцент, Уолтър Паркс, той „никога не трябва да се отписва“. Все още обаче било твърде рано за потвърждение.

Първият „Мъже в черно“ излезе през 1997 г., като представи Уил Смит и Томи Лий Джоунс като правителствени агенти, спасяващи света от междугалактическо зло. Последваха и две продължения.

„Сега търсим преоткриване – заяви Паркс. – Това е прекрасен свят и ще е загуба да не се върнем в него.“

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90