Найден Тодоров и Камий Тома

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Водещият на оскарите: Най-обичаният мъж в Холивуд няма пенис

Шегите на Джими Кимъл

„Благодарение на „Формата на водата“ разбрахме, че тази година мъжете се издъниха толкова много, че жените започнаха да излизат с риби“, пошегува се водещият на церемонията Джими Кимъл. Снимка: Стопкадър - Водещият на оскарите: Най-обичаният мъж в Холивуд няма пенис

„Благодарение на „Формата на водата“ разбрахме, че тази година мъжете се издъниха толкова много, че жените започнаха да излизат с риби“, пошегува се водещият на церемонията Джими Кимъл. Снимка: Стопкадър

Церемонията на наградите „Оскар“ започна с няколко не особено остроумни шеги на водещия (за втори път) Джими Кимъл, който предупреди гостите да не стават веднага щом чуят името си, за да не се повтори неловката ситуация от миналата година, когото продуцентите на „Ла Ла Ленд“ излязоха за наградата за най-добър филм, но се оказа, че тя всъщност е за „Лунна светлина“.

Кимъл посочи макета на „Оскар“ в ъгъла на сцената:

„Ето го най-обичаният мъж в Холивуд – държи си ръцете там, където можеш да ги видиш, не е казал нито дума и няма пенис – такива мъже ни трябват в Холивуд“.

И продължи с шегите за секстормоза:

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

„Ако успеем да спрем сексуалния тормоз в Холивуд, жените ще трябва да се борят с него навсякъде другаде, освен на работното си място“.

За филма „Бягай!“ Кимъл каза:

„Самият президент Тръмп мисли, че това са най-добрите 2/3 от филм, които е гледал тази година“.

За „Формата на водата“:

„Благодарение на „Формата на водата“ разбрахме, че тази година мъжете се издъниха толкова много, че жените започнаха да излизат с риби“.

Кимъл прочете първата шега от първото раздаване на оскарите преди 90 години, произнесена от Дъглас Феърбанкс Старши – и тя гласи:

„Кристофър Плъмър е най-младият сред номинираните тази вечер“.

А за домашния любимец на Барбара Стрейзънд каза:

„Кучето на Барбара Страйзанд умряло, но преди това тя го клонирала. Два пъти. Сега има две еднакви кучета, второто е точно като починалото. Виждате – в Лос Анджелис вече дори и домашните животни са римейк“.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах