Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Врачански и Духовникова летят с „Гарванът“ за Лондон

Духовникова и Врачански ще играят "Гарванът" в Българския културен център в Лондон през уикенда.  - Врачански и Духовникова летят с „Гарванът“ за Лондон

Духовникова и Врачански ще играят "Гарванът" в Българския културен център в Лондон през уикенда.

Калин Врачански и Теодора Духовникова отлитат за Лондон на крилете на представлението „Гарванът”. Ще го играят в събота и неделя в Българския културен център от 19 часа, съобщиха от Театър „199“.

Спектакълът на Бина Харалампиева е сред хитовете в афиша на „артистичното мазе” на ул. „Раковски”. В основата му е дебютната пиеса на младата авторка Калина Попянева.

Сюжетът се задвижва от отношенията между брат и сестра, които в този случай са свръхболезнени. Духовникова се грижи за своя брат инвалид (Врачански), който прилага всякакви номера, за да я задържи до себе си. Според театралните наблюдатели образът на мрачния Гарван е сред най-сложните роли на Врачански и той се справя отлично с нея.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах