Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Връщат Сигърни Уивър в „Аватар“, но в нов образ

Аватарът на Сигърни Уивър в първия филм беше убит. - Връщат Сигърни Уивър в „Аватар“, но в нов образ

Аватарът на Сигърни Уивър в първия филм беше убит.

Сигърни Уивър ще се завърне в продължението на „Аватар“, съобщиха от „Туентиът сенчъри фокс“. Героинята на актрисата загина в първия филм, но режисьорът Джеймс Камерън не смята да я възкресява, а и е дал нов персонаж.

„Сигърни и аз имам дълга творческа история, датираща от 1985 г., когато направихме „Пришълците, – казва Камерън. – С нея сме добри приятели и винаги сме работили добре заедно. Затова чувствам, че съм постъпил правилно, връщайки я в продълженията на „Аватар“. Камерън не уточни каква ще бъде новата роля на Уивър.

Режисьорът обяви през декември, че започва снимки в Нова Зеландия и очаква новите три филма за сините хора да бъдат готови – първият през декември 2016 г., вторият през декември 2017 г. и третият през декември 2018 г.

„Aватар“, който излезе по кината през 2009 г., е най-касовият филм за всички времена с приходи от 2, 780 млрд. долара. 

Трите нови филма от поредицата ще струват най-малко 412 млн. долара. Разходите ще си поделят филмовото студио Fox, компанията на Джеймс Камерън и правителството на Нова Зеландия.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg