VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Враждата между две сестри в нов български сериал по Би Ти Ви

„Белези” с впечатляващ актьорски състав - Ирен Кривошиева, Валентин Ганев, Анастасия Лютова, Вера Йорданова, Албена Колева

В образите на двете сестри влизат Вера Йорданова (вляво) и Анастасия Лютова. Снимки: Би Ти Ви - Враждата между две сестри в нов български сериал по Би Ти Ви

В образите на двете сестри влизат Вера Йорданова (вляво) и Анастасия Лютова. Снимки: Би Ти Ви

Нов сериал – семейната драма „Белези“ – тръгва по Би Ти Ви от 22 февруари, съобщиха от медията. Четиринайсетте серии разказват сложните взаимоотношения в едно семейство. В центъра на сюжета са две сестри, техните дъщери и семейната вражда, отровила поколения. Поредицата ще върви веднъж седмично – в понеделник от 21 ч.

Сериалът впечатлява с подбора на актьори. В образите на двете сестри са Анастасия Лютова и Вера Йорданова. Зрителите ще видят още Ирен Кривошиева, която отдавна не се е снимала, Валентин Ганев, Стоян Радев, Албена Колева и Ирина Атанасова, както и по-младите актьори Иво Аръков, Виттория Николова, Клементина Фърцова, Балена Ланджева, Матей Митев, Екатерина Лазаревска и др.

Сериалът е сниман в реални локации, а не в студио. Според изпълнителния продуцент Габриел Георгиев, прилагани са най-съвременни киностандарти, характерни за големите дигитални платформи, а подготовката за снимките е била като в театъра – с множество репетиции, преди да се включи камерата.

Режисьори на „Белези“ са Драго Шолев, Станислав Тодоров – Роги, Петър Крумов и Виктор Чучков-син. Изпълнителни продуценти са Габриел Георгиев и Маргарита Димитрова и компанията „Midwest“.

Кадри от снимачния процес:

Ирина Атанасова и Вера Йорданова (вдясно). Снимка: Би Ти Ви

Екатерина Лазаревска, Пенко Господинов и Ирен Кривошиева. Снимка: Би Ти Ви

Клементина Фърцова, Стоян Радев и Анастасия Лютова (вдясно). Снимка: Би Ти Ви

Валентин Ганев и Ирен Кривошиева. Снимка: Би Ти Ви

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg