Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Връзки“ на фестивал за телевизия в Кан

Работи се по втори сезон на сериала, потвърди продуцентът му Пейо Николов

„Връзки“ е градска комедия с драматични елементи, която разказва за едно наглед идеално семейство и отношенията му с хората от близкия социален и професионален кръг на членовете му.  - „Връзки“ на фестивал за телевизия в Кан

„Връзки“ е градска комедия с драматични елементи, която разказва за едно наглед идеално семейство и отношенията му с хората от близкия социален и професионален кръг на членовете му.

Българският сериал „Връзки“ ще бъде представен на фестивала за телевизионно съдържание „МипКом“ в Кан от 5 до 8 октомври. По този начин градският разказ за Тони, Мика и Фелина има шанс да излезе от границите на страната и да търси и нови почитатели и по света. Междувременно бе потвърдено и че се работи по втори сезон на сериала.

На фестивала в Кан дистрибуторът „Имаджина“ ще представи „Връзки“ като един от флагманите в програмата си за новия сезон. „МипКом“ е насочен към телевизионната индустрия и се посещава предимно от представители на телевизионни студия и телевизионни оператори, за да купуват и продават нови програми или формати за международно разпространение.

Делегатите на фестивала участват в презентации и дискусии, а също обсъждат новите тенденции и развития в тв бранш.

Във връзка с новината продуцентът на „Връзки“ Пейо Николов потвърди и новината, че вече се работи по втори сезон на сериала. Подробности за него обаче не се съобщават. „Връзки“ е градска комедия с драматични елементи, която разказва за едно наглед идеално семейство и отношенията му с хората от близкия социален и професионален кръг на членовете му.

Централни образи в сериала са бивш патоанатом и настоящ брачен консултант (Михаил Билалов), неговата съпруга – известна архитектка (Лилия Маравиля), и тяхната дъщеря в бурна тийнейджърска възраст (Анжела Недялкова). Тримата се оказват оплетени в множество видими и невидими връзки, от които на повърхността изплуват неочаквани тъмни петна и интригуващи тайни.

Сериалът се оказа много добре приет от зрителите, като първият епизод събра цели 1 милион зрители пред екраните. Сред тях, както сам призна, бе и премиерът Бойко Борисов. Средният дял на младите зрители, проследили сезона, е над 41%.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС