Всички сме едно тяло

Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков - Всички сме едно тяло

Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков

Ако има нещо, което дни като тези идват да ни кажат, то е да усетим колко свързани, дори телесно свързани сме всички, пътували и непътували, в Ухан, Рим или Габрово. Всички сме едно голямо невидимо тяло. И ако те боли малкият пръст на лявата ръка, то цялото тяло страда.

Аз сме.


Текстът е от Фейсбук.

Четенето е безопасно за вашето здраве

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg