POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Вяра Анкова директор на новините в Нова

Бившата шефка на БНТ заема поста от 9 октомври

Вяра Анкова ще отговаря за развитието на новините, информационните предавания и публицистичните програми на телевизията.  - Вяра Анкова директор на новините в Нова

Вяра Анкова ще отговаря за развитието на новините, информационните предавания и публицистичните програми на телевизията.

Вяра Анкова става генерален директор на дирекция „Информация“ и член на мениджърския съвет в Нова телевизия, съобщават от медията.

Бившата генерална директорка на БНТ сега поема стратегическото ръководство на новинарския екип на Нова и ще отговаря за развитието на новините, информационните предавания и публицистичните програми на телевизията. Анкова ще заеме новата си позиция на 9 октомври.

„Щастливи сме, че в „Нова Броудкастинг груп“ идва телевизионен мениджър с дългогодишна и богата експертиза в сферата на новините и актуалната информация – казва Силва Зурлева от Борда на директорите на медийната компания. – Вяра Анкова е обществено призната личност с изключително високи професионални стандарти. Вярвам, че с нейния 26-годишен телевизионен опит ще вдъхнови екипа на Новините на Нова и заедно ще продължат бъдещото развитие на медията като лидер в новините и актуалните програми.“

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg