Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Януари 2019: 600 хил. причини да Ви благодарим!

78% от читателите ни не пропускат нито ден без нас! Онлайн площадът не е в ремонт и винаги ще Ви очаква

 - Януари 2019: 600 хил. причини да Ви благодарим!

Днес имаме специален повод да благодарим. Благодарим на всички вас, скъпи читататели на „Площад Славeйков“, които всеки ден се интересувате от култура и я търсите на нашия площад!

Съществуваме от 2014-а и сега, в началото на петата ни година, посещенията на „Площад Славейков“ скочиха над 631 хил. за месец. Благодарим! И особено на онези 78% от нашите читатели, които не пропускат нито ден да се разходят на „Площад Славейков“. Онлайн площадът не е в ремонт и винаги ще Ви очаква.

Това ни прави страшно щастливи, защото означава, че културата добива все по-голям смисъл за българина. Този факт е много добра новина за нас, за хората, които създават изкуство, и за онези, които имат потребност от него и го подкрепят.

Благодарим Ви за доверието, благодарим, че разчитате на нашия вкус, както и преценка за важното в българската и световната култура, което един съвременен човек не бива да пропуска да види.

Благодарим за доказателството, че нашата работа има смисъл във време, в което политиците ни убеждават в обратното.

Благодарим на читателите и на всички наши автори, с които всеки ден правим този площад така широк!

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах