VivaPay

Явор Бахаров отива на съд, грози го ефективна присъда

Липсата му няма да се отрази на сериала „Съни бийч“ с негово участие по Би Ти Ви, заснет е изцяло

В сериала „Съни Бийч“ Явор Бахаров играе една от основните роли – на нагъл богаташки син, любител на бързите коли. - Явор Бахаров отива на съд, грози го ефективна присъда

В сериала „Съни Бийч“ Явор Бахаров играе една от основните роли – на нагъл богаташки син, любител на бързите коли.

Лошото момче на българското кино и театър този път едва ли ще се отърве от последствия. Явор Бахаров отново има проблеми със закона и предстои да се изправи пред съда. С оглед на предишните му прояви, вероятно ще получи ефективна присъда.

Преди няколко дни Бахаров беше арестуван в Банско, след като неадекватното му поведение зад волана направило впечатление на пътните полицаи. След проверка се оказало, че освен 1,2 промила алкохол, в кръвта му има следи от кокаин и марихуана. Сега прокуратурата е внесла обвинителен акт и актьорът може да получи 5 години затвор.

Миналата година Бахаров пак имаше проблеми след улично сбиване. Тогава актьорът остана 72 часа в ареста за съпротива срещу полицейски служители, характеризираща се с „изключителна дързост и цинизъм“. През 2007 г. отново има хулиганска проява, за която през 2011 г. е глобен с 1000 лева. През 2016 г. е хванат да шофира в нетрезво състояние и е осъден на 6 месеца условно с 3 години изпитателен срок. Глобата му е била 150 лева. Преди това е имал задържания в ареста за притежание на наркотици.

Историята на простъпките му ще бъде изложена в съда и вероятно този път актьорът ще получи ефективна присъда, смятат юристи. Според НПК, ако получи ново обвинение в рамките на изпитателния срок, ще трябва да излежи две присъди общо.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Междувременно на 28 февруари по Би Ти Ви тръгва сериалът „Съни бийч“ с продуцент „Междинна станция“ на Иван и Андрей, в който Явор Бахаров играе една от основните роли – на нагъл богаташки син, любител на бързите коли.

„Снимките на Бахаров с автомобилите са правени преди две-три години, не е шофирал скоро при нас и никой не е пострадал”, каза по време на премиерата на сериала продуцентът Андрей Арнаудов.

Актьорът отсъстваше от събитието по повод старта на „Съни бийч“ преди два дни. Възможно е да е изключен от рекламната кампания или сам да е взел решението да не се появява на места, където има журналисти.

Сериалът „Съни бийч“ е заснет изцяло и евентуалното влизане на Явор Бахаров в затвора няма да попречи на излъчването му, научи „Площад Славейков“.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg