Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Юън Макгрегър играе Свещника в „Красавицата и звярът“

Иън Маккелън ще му прави компания като часовника Когсуърт

Макгрегър е във финални преговори за ролята. - Юън Макгрегър играе Свещника в „Красавицата и звярът“

Макгрегър е във финални преговори за ролята.

Феновете на пеенето на Юън Макгрегър в „Мулен руж“ може да са доволни – актьорът е във финалната фаза на преговорите си за ролята на Люмиер в игралната адаптация на „Красавицата и звярът“ на Дисни.В анимацията от 1991 Люмиер е омагьосан принц, превърнат в свещник, който живее в палата на Звяра.

Все още не е ясно дали новият филм ще е мюзикъл, но в оригиналната лента Люмиер изпълнява една от най-запомнящите се песни – Be Our Guest.

Във филма, който се очаква да излезе през 2017 г., Стенли Тучи ще изиграе невротичното пиано Каденца. Иън Маккелън ще е сърдитият часовник Когсуърт, Одра Макдоналд – Гардероба, Ема Томпсн – чайникът госпожа Потс, а Гуго Мбата-Рау ще е Плумет, в която Люмиер е влюбен.

В главните роли Ема Уотсън ще влезе в роклите на Бел, а Дан Стивънс ще е Звярът. Кевин Клайн ще изиграе бащата на красавицата, а Люк Евънс ще е злият ухажор на Бел Гастон.

Снимките на лентата започват през май.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg