Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Юън Макгрегър неузнаваем в новия „Фарго“ (видео)

Актьорът играе двама герои в третия сезон на сериала

Юън Макгрегър ще изиграе не един, а два персонажа – братята близнаци Емит и Рей. - Юън Макгрегър неузнаваем в новия „Фарго“ (видео)

Юън Макгрегър ще изиграе не един, а два персонажа – братята близнаци Емит и Рей.

Юън Макгрегър просто не прилича на себе си във „Фарго“ (коренно се различава например от Рентън в „Т2. Трейнспотинг“…). Първият поглед към третия сезон на сериала, 30-секунден тийзър, показва героя на актьора, подпухнал, разпуснат и дългокос, да седи в закусвалня до Ники Суанго (Мери Елизабет Уинстед), докато появата на шериф Глория Бънгъл (Кери Куун) не ги кара да напуснат.

Детайлите за сюжета на новия „Фарго“ са съвсем оскъдни засега, но е известно, че Макгрегър ще изиграе не един, а два персонажа – братята близнаци Емит и Рей, единият успешен бизнесмен, а другият очевиден неудачник. В тийзъра сега явно виждаме Рей.

Действието в третата поредица се развива през 2010 г., доста по-близо до настоящето от първите два сезона на сериала. „Фарго“, носител на „Еми“, някак успя да опровергае предварителните очаквания за провал, като превърна модерната класика на Братята Коен в един от най-добрите телевизионни сериали въобще.

Новият сезон има американска премиера на 19 април.

https://youtu.be/Z7eUN5NPZp8

 

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС