VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Юнашка простотия с имунитет

Волен Сидеров в конфликт с полицаи от Стопконфликт

„А не искате ли да ми разкопчаете ципа? Вече гейове ли назначават на ръководни постове в полицията? Ще ви хареса ли да ми бръкнете отзад?“, пита Волен Сидеров български полицай. Снимки: Емил Георгиев - Юнашка простотия с имунитет

„А не искате ли да ми разкопчаете ципа? Вече гейове ли назначават на ръководни постове в полицията? Ще ви хареса ли да ми бръкнете отзад?“, пита Волен Сидеров български полицай. Снимки: Емил Георгиев

„Площад Славейков“ е място за култура. На реалния площад има градска библиотека, френски културен институт, американски център, няколко издателства, театър и най-голямата столична книжарница на открито. Във виртуалния ploshtadslaveikov има културни новини, анализи и критики, понякога свързани с острия дефицит на култура във всички сфери на обществения живот.

Дефицит, който в политиката е направо крещящ. Особено когато на сцената излязат така наречените „националистически“ формации. И най-вече тази на Волен Сидеров. Е, освен културните институти, на площад „Славейков“ се намират и редакциите на партийните медии на тази уж националисти. И днес по обяд всички работещи и минувачи бяха принудени да слушат истеричните, усилени от мегафон крясъци на Волен Сидеров.

Малко преди това агитка от около 150 души размахваше срещу входа на Министерски съвет руски, български и партийни знамена и хоругви, докато дребният им водач, облечен изцяло в черно, призоваваше с викове: „Бойко, мишко! Излез страхливецо, ела сам, без полиция и аз ще бъда сам!“, все едно е митичен юнак от приказка, дошъл да се бие с ламята. Която е два пъти по-висока и три пъти по-тежка от него, но „юнакът“ много добре знае, че „ламята“ никога няма да излезе от Министерския съвет, за да се „разберат като мъже“ – и затова е толкова наперен.

агитка от около 150 души размахваше срещу входа на Министерски съвет руски, български и партийни знамена и хоругви

Агитка от около 150 души размахва срещу входа на Министерски съвет руски, български и партийни знамена и хоругви.

Юнашката простащина на Сидеров се изрази и в поредица от сексуални обиди към различни политически противници и налудничаво повтарящи се призиви в психопатичен маниер от типа на „Кажи-защо-се-целувате-с-език-с-ислямиста-кажи-защо-се-целувате-с-език-с-ислямиста-кажи-защо-се-целувате-с-език-с-ислямиста?“ и обвинения в „анадолска любов“.

Малко по-късно полицейски комисар се обърна към Сидеров с молба да извади това, което държи в задния си джоб. Сидеров възприе молбата като опит да бъде засегната мъжествеността му:

„А не искате ли да ми разкопчаете ципа? Вече гейове ли назначават на ръководни постове в полицията? Ще ви хареса ли да ми бръкнете отзад?“

Колкото и отвратителен да е за повечето хора, този мачизъм е доста въздействащ за избирател(к)ите на „Атака“.

Колкото и отвратителен да е за повечето хора, този мачизъм е доста въздействащ за избирател(к)ите на „Атака“.

Колкото и отвратителен да е за повечето хора, този мачизъм е доста въздействащ за избирател(к)ите на „Атака“.

Всъщност Волен се държи като герой от едно късно вечерно тв шоу отпреди години, в което в първата част стероиден мъжага е сам на сцената, заканва се и сипе обиди. Във втора обижданият пристига и двамата стават на кълбета. Е, специалността на Волен Сидеров е първата част – имунитетът му го пази от втората, по-интересната, с кълбетата. Засега.

Вижте още снимки от случилото се:

volen4

volen5

volen6

volen7

volen8

volen9

volen10

volen11

volen12

volen13

volen14

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg