POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

За какво ви излъгахме на Първи април

За съжаление на почитателите на Краля на ужаса, писателят не идва в София – поне засега няма такива планове. - За какво ви излъгахме на Първи април

За съжаление на почитателите на Краля на ужаса, писателят не идва в София – поне засега няма такива планове.

Честит Първи април, драги читатели! Днес ви поднесохме новина, която – стига да бе истина, със сигурност би зарадвала хиляди у нас. Стивън Кинг на посещение в България! За съжаление на почитатели му, Краля на ужаса не идва в София.

Радостни сме, че много от читателите ни бързо уловиха „измамата“, приеха я с чувство за хумор и дори позитивно признаха, че рядко някой успява да ги заблуди на Първи април. Не липсваха и искрено разочаровани при срещата с истината. На тях се извиняваме и обещаваме – лъжа в „Площад Славейков“ ще прочетете отново чак след една година.

„Новината“ донякъде бе и тест за колегите от други медии, които понякога имат нездравия навик да задигат чужд труд без угризения. Благодарим и на тях, че не побързаха сляпо да препишат „сензацията“, както и на добросъвестните си колеги, които потърсиха потвърждение преди да се усмихнем заедно за добре скроената шега.

Така че Стивън Кинг няма да идва. Засега.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90