Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Избори: Коя е любимата ни книжарница

Двукратният победител е Книжен център „Гринуич“

Книжарницата, събрала най-много гласове онлайн, ще бъде обявена на 7 декември. - Избори: Коя е любимата ни книжарница

Книжарницата, събрала най-много гласове онлайн, ще бъде обявена на 7 декември.

Българските читатели за трети път избират любимата си книжарница. От 1 ноември до 4 декември потребителите на специален сайт могат да посочат най-уютното за тях книжно местенце. Двукратният победител в допитването „Моята любима книжарница“ е Книжен център „Гринуич“.

През 2015 г. в конкурса гласуваха над 9000 души за 180 книжарници от цялата страна, което бе с хиляда гласа повече от първата година. Сега организаторите се надяват да подобрят последния резултат, а защо не и на по-голяма интрига в излъчването на победителя… Книжарницата, събрала най-много гласове онлайн, ще бъде обявена на 7 декември. Награди ще има и за участвалите във вота – един от тях ще получи ваучер за 200 лева за книги по избор, а други ще получат поощрения.

По време на кампанията организаторите ще споделят интересни книжарски практики от света и ще обърнат специално внимание на най-малките читатели, които тепърва ще започнат да припознават книжарниците като свое любимо място.

Можете да дадете своя глас за любимата си книжарница тук.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах