Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Задължителна ваксинация в „Нетфликс“

Това е опит да се спаси киноиндустрията на прага на четвъртата вълна Ковид-19, обясняват от компанията

Райън Рейнолдс, Гал Гадот и Дуейн Джонсън Скалата в кадър от Red Notice на „Нетфликс“. Скалата изкара Ковид миналата пролет, и за да се снима и занапред във филмите на „Нетфликс“, трябва да притежава сертификат за ваксинация. - Задължителна ваксинация в „Нетфликс“

Райън Рейнолдс, Гал Гадот и Дуейн Джонсън Скалата в кадър от Red Notice на „Нетфликс“. Скалата изкара Ковид миналата пролет, и за да се снима и занапред във филмите на „Нетфликс“, трябва да притежава сертификат за ваксинация.

Американската компания „Нетфликс“ въвежда задължителна ваксинация за всички актьори, които се снимат в проектите на киностудията, съобщава „Дедлайн“. Това е първото холивудско студио, което въвежда подобни мерки в борбата с коронавируса.

Задължително ще трябва да се ваксинират и всички членове на снимачните групи от всички проекти на стрийминг компанията. Мярката вече е съгласувана с профсъюзите и другите големи киностудия.
Изключения се допускат само по медицински и религиозни причини и само за екипите на вече започнати филми и сериали.

Това е опит да се спаси киноиндустрията на прага на четвъртата вълна Ковид-19, предизвикана от варианта „Делта“ в САЩ, казват от компанията.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90