Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Захари Бахаров с първи думи в „Игра на тронове“ (видео)

Българският актьор към Джон Сняг в осма серия: Предците ми ще плюят на мен, ако си чупя хляба с врана.

Магнарът Лобода се среща с Джон Сноу. - Захари Бахаров с първи думи в „Игра на тронове“ (видео)

Магнарът Лобода се среща с Джон Сноу.

Часове остават до премиерата на осмия епизод на „Игра на тронове“, където ще се появи българският актьор Захари Бахаров в ролята на дивака Лобода. С негова реплика завършва краткият трейлър на серията, разпространен от НВО. Новият епизод ще бъде излъчен в малките часове на понеделник, българско време.

Внимание – по-нататък този текст съдържа елементи от сюжета на сериала!

30-секундният анонс от осма серия минава през срещата на Тирион Ланистър с Денерис Таргариен, препраща към Рамзи Болтън, Санса и Теон Грейджой, затворената от Великия Врабец Церсей Ланистън, а след това стига до далечния север, където Джон Сняг пътува към диваците, за да иска от тях подкрепа преди настъпващата зима.

Именно там Сняг, лорд-комантирът на Вала, се среща с героя на Захари Бахаров – магнарът Лобода, водач на кръвожадeн дивашки клан, верен на принципа „без пленници“. В трейлъра прозвучават първите думи на българския актьор в „Игра на тронове“ – обръща се към Джон Сняг и му казва със силен източноевропейски акцент: „Предците ми ще плюят на мен, ако си чупя хляба с врана“.

След това вади меча си.

Останалото ще стане ясно след излъчването на осмия епизод на фентъзи-сагата.

В телевизионно интервю преди няколко седмици Бахаров загатна, че може би героят му ще участва и в шестия сезон на „Игра на тронове“ – най-вероятно съвсем скоро ще можем да дадем и по-категоричен отговор на този въпрос…

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg