Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Захари Бахаров с роля в „Куци коне“ с Гари Олдман

Българският актьор ще играе вероятно руски агент във втория сезон на шпионския трилър (трейлър)

Захари Бахаров в кадър от филма „Януари“. Снимка: Личен архив/Фейсбук - Захари Бахаров с роля в „Куци коне“ с Гари Олдман

Захари Бахаров в кадър от филма „Януари“. Снимка: Личен архив/Фейсбук

Захари Бахаров се присъединява към актьорския състав на сериала „Куци коне“ с Гари Олдман, става ясно от страницата му в IMDb. Българският актьор ще играе в пет от общо шест епизода от предстоящия втори сезон на поредицата. Дебюта му ще може да видим още този декември във втория епизод на сезона „From Upshott with Love“, който ще бъде излъчен в платформата на „Епъл“ на 9 декември 2022 г.

Бахаров ще влезе в образа на Пьотр Володин, вероятно руски агент, но детайли за образа му не се разкриват.

Това е пореден успех за актьора в голяма чужда продукция след участията му в „Игра на тронове“, във френския сериал „Отдел „Фалшива самоличност“ и присъединяването му в предстоящия „Мисията невъзможна 8“.

Вижте още: ЗАХАРИ БАХАРОВ ВЛИЗА В „МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА 8“

„Куци коне“ е шпионски трилър на „Епъл“, базиран на поредицата криминални романи „Блатната къща“ на Мик Херон. Първият сезон е вдъхновен от първия роман в поредицата „Куци коне“, а вторият ще изгради сюжета си на основата на „Мъртви лъвове“. И двата романа са преведени на български и издадени от „Сиела“.

Действието се развива около офицера от британското МИ5 Ривър Картрайт, който след грандиозен провал изпада в немилост сред наставниците и колегите си. Озовава се в „Блатната къща“, метафорично наименование за отдела, където пращат провалилите си агенти, за да изживеят остатъка от кариерата си далеч от публичното око. Познати като „куци коне“, Картрайт и екипът му се занимават със скучната бюрократична дейност на шпионския занаят, допълнително демотивирани от нещастния си началник Джаксън Лам (Олдман).

Монотонното ежедневие се променя драстично, когато млад мъж е отвлечен и похитителите му заплашват да излъчат обезглавяването му на живо в интернет. В трагедията Ривър и колегите ми виждат шанс за изкупление.

Във втория сезон на сериала отдавна погребани тайни от Студената война излизат наяве и заплашват да потопят улиците на Лондон в реки от кръв, гласи официалният синопсис на новите епизоди. Фатален обрат в комуникацията с руски агенти ще предизвика шпионският инстинкт на героите, а залогът е предотвратяването на огромна трагедия с потенциални човешки жертви.

Освен Олдман, в актьорския състав са още Кристин Скот Томас, Джак Лоудън (в образа на Картрайт), Софи Оконедо и други.

Вторият сезон на „Куци коне“ тръгва на 2 декември.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС