СЕРГЕЙ БАБАЯН за първи път в България

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Захари Бахаров влиза в „Мисията невъзможна 8“

В непотвърдена роля

Участието на Бахаров в проекта все още не е потвърдено в официалната страница на филма в IMDb. Снимка: Личен архив/Фейсбук - Захари Бахаров влиза в „Мисията невъзможна 8“

Участието на Бахаров в проекта все още не е потвърдено в официалната страница на филма в IMDb. Снимка: Личен архив/Фейсбук

Захари Бахаров ще има роля в осмия филм „Мисията невъзможна: Пълна разплата – втора част“, загатна режисьорът и сценарист на продукцията Кристофър Маккуори с мистериозен пост в Туитър. Маккоуори сподели снимка от предстоящия през 2024 г. екшън в профила си и описанието „Споделяме една и съща съдба… Марчин Дорочински. Иван Ивашкин. Захари Бахаров. #DeadReckoning“.

Бахаров се вижда в задния план на кадъра. Актьорът е споделил публикацията в профилите си в социалните мрежи, но без коментар. Името му, както и на останалите двама актьори, все още не може да се намери в актьорския състав на филма, обявен в IMDb. Ролите им не се споменават.

Улика за участието на Бахаров в „Мисията невъзможна 8“ предлага и Инстаграм профилът на руския актьор Иван Ивашкин, който през лятото сподели свое общо селфи с българския и полския си колега. Тримата са се срещнали „на британското поле“, пише Ивашкин, а локацията на кадъра е „Longcross Film Studios“, където текат снимките на предстоящия филм.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Иван Ивашкин (@vanya_ivashkin)

„Поляк, българин и руснак се срещнали на британското поле. Звучи като началото на забавна история (и наистина е такава). Това е краят на втората седмица снимки за проект, чието име все още не мога да назова. Сега влизаме в третата седмица – пише руският актьор през лятото. – Не знам на базата на какви успехи, но се озовах на работа с най-добрите оператори на тази планета. Послепис: Майната ѝ на войната!“

„Мисията невъзможна 7: Пълна разплата – първа част“ ще има премиера през 2023 г., става ясно от IMDb. В актьорския състав на седма и осма част вече са потвърдени имената на Том Круз, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби, Саймън Пег и други. Снимките на седмия филм приключиха през есента на 2021 г. Първоначалното намерение на Маккуори е било да снима седми и осми филм последователно без почивка, но плановете се променят заради графика на Круз – снимките на осмата „Мисия“ съвпадат с рекламното турне на „Топ Гън: Маверик“.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90