СЕРГЕЙ БАБАЯН за първи път в България

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Замунда се завръща през 2021 г. (снимки)

Снимат продължение на хитовата комедия „Пристигане в Америка“

Аким се готви да стане крал на Замунда, но непредвидено обстоятелство се изпречва на пътя му... Снимка: „Амазон студиос“ - Замунда се завръща през 2021 г. (снимки)

Аким се готви да стане крал на Замунда, но непредвидено обстоятелство се изпречва на пътя му... Снимка: „Амазон студиос“

Тридесет и две години след появата на Еди Мърфи и Арсенио Хол като африкански кралски особи, „Пристигане в Америка“ се завръща на големия екран. Изненадващо, от платформата „Амазон прайм“ съобщиха, че почти са приключили по работата върху „Coming 2 America“ и премиерата ще бъде на 5 март 2021 г.

Принц Аким, наследник на престола в Замунда, и неговият верен приятел и слуга Семи ще се върнат към познатите места от оригиналния филм. В първите снимки от продукцията, разпространение на 17 декември, се вижда, че двамата отново се намират в „Куийнс“, Ню Йорк, и отново са в кварталната бръснарница.

А завръщането им в „Куийнс“ се налага по належащи обстоятелства – докато Аким се кани да заеме престола на Замунда, той получава неочаквана новина – в нюйоркския квартал се е родил негов син от американка. В ролята влиза Лесли Джоунс, а сред останалите актьори, които ще гледаме за пръв път във франчайза, са Уесли Снайпс, Рик Рос, Джърмейн Фаулър, Трейси Морган и Кики Лейн.

Семи и принц Аким в кадър от „Пристигане в Америка 2“. Снимка: „Амазон студиос“

В ролите, които познаваме от първия филм, влизат отново Шари Хедли (Лиса Макдауъл), Пол Бейтс (Оха), Джон Амос (Клио Макдауъл) и Джеймс Ърл Джоунс (крал Джафи Джофър).

Сценарият е създаден от Кеня Барис, Бари Блаущайн и Дейвид Шефилд.

Действието отново ще се развива в кварталната бръснарница в „Куийнс“, Ню Йорк. Снимка: „Амазон студиос“

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg