Замунда се завръща през 2021 г. (снимки)

Снимат продължение на хитовата комедия „Пристигане в Америка“

Аким се готви да стане крал на Замунда, но непредвидено обстоятелство се изпречва на пътя му... Снимка: „Амазон студиос“ - Замунда се завръща през 2021 г. (снимки)

Аким се готви да стане крал на Замунда, но непредвидено обстоятелство се изпречва на пътя му... Снимка: „Амазон студиос“

Тридесет и две години след появата на Еди Мърфи и Арсенио Хол като африкански кралски особи, „Пристигане в Америка“ се завръща на големия екран. Изненадващо, от платформата „Амазон прайм“ съобщиха, че почти са приключили по работата върху „Coming 2 America“ и премиерата ще бъде на 5 март 2021 г.

Принц Аким, наследник на престола в Замунда, и неговият верен приятел и слуга Семи ще се върнат към познатите места от оригиналния филм. В първите снимки от продукцията, разпространение на 17 декември, се вижда, че двамата отново се намират в „Куийнс“, Ню Йорк, и отново са в кварталната бръснарница.

А завръщането им в „Куийнс“ се налага по належащи обстоятелства – докато Аким се кани да заеме престола на Замунда, той получава неочаквана новина – в нюйоркския квартал се е родил негов син от американка. В ролята влиза Лесли Джоунс, а сред останалите актьори, които ще гледаме за пръв път във франчайза, са Уесли Снайпс, Рик Рос, Джърмейн Фаулър, Трейси Морган и Кики Лейн.

Семи и принц Аким в кадър от „Пристигане в Америка 2“. Снимка: „Амазон студиос“

В ролите, които познаваме от първия филм, влизат отново Шари Хедли (Лиса Макдауъл), Пол Бейтс (Оха), Джон Амос (Клио Макдауъл) и Джеймс Ърл Джоунс (крал Джафи Джофър).

Сценарият е създаден от Кеня Барис, Бари Блаущайн и Дейвид Шефилд.

Действието отново ще се развива в кварталната бръснарница в „Куийнс“, Ню Йорк. Снимка: „Амазон студиос“

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах