Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Започва европредседателството, пада спектакъл в Народния

Следващото представление на „Майстори“ в Народния театър е на 19 януари. Илюстрация: Плакатът на спектакъла, детайл - Започва европредседателството, пада спектакъл в Народния

Следващото представление на „Майстори“ в Народния театър е на 19 януари. Илюстрация: Плакатът на спектакъла, детайл

Спектакълът „Майстори“ по Рачо Стоянов, който трябваше да се играе на 11 януари в Народния театър, се отменя, съобщават от първата трупа. Причина за промяната са мерките за сигурност в деня на тържествената церемония по откриването на Българското председателство на Съвета на ЕС, което ще бъде същата вечер на Голяма сцена в Народния.

Зрителите, закупили билети за отмененото представление, могат да ги презаверят за друга дата, да ги заменят за други спектакли или да им върнат пари на касите на театъра.

На 8 януари е първият спектакъл в Народния през новата година: „Калигула“, постановка на Диана Добрева – последното заглавие в афиша на театъра за 2017-а. Същата вечер на Камерна сцена ще се играе „Козата, или коя е Силвия?” на Явор Гърдев.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg