Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Защо пилето пресича пътя?

Пресече пътя, защото е виновно. Може да видите това в очите и походката му...

 - Защо пилето пресича пътя?

Предлагаме ви изключително забавен текст на анонимен автор, публикуван в интернет. Той дава отговор от името на мнозина популярни личности на абсурдния въпрос: Защо пилето пресича пътя?

Сара Пейлин: – Защото, мътните ме взели, е животно, което не зачита обществените норми!

Барак Обама: – Нека бъда перфектно ясен – ако кокошките харесват яйцата си, може да ги задържат. Нито едно пиле няма да бъде задължавано да пресича пътя, за да предаде яйцата си. Точка.

Джон Маккейн: – Приятели мои, пилето пресече пътя, защото то е разпознало нуждата да влезе в диалог и партньорство с всичките пилета от другата страна на пътя.

Хилари Клинтън: – Какво променя факта, че пилето е пресякло пътя точно в този момент?

Джордж У. Буш: – Нас не ни интересува наистина защо пилето е пресякло пътя. Ха-ха! Искаме просто да знаем дали пилето е от нашата страна на пътя или не. То е или с нас, или противи нас. Няма средно положение.

Дик Чейни: – Къде ми е пушката?

Колин Пауъл: – Сега, от ляво на екрана, вие ясно може да видите сателитна снимка на пилето, което пресича пътя.

Бил Клинтън: – Аз пресякох пътя заедно с пилето.

Ал Гор: – Аз изобретих пилето.

Джон Кери: – Въпреки че гласувах да пуснем пилето да прекоси пътя, сега съм против това. Беше грешен хода да му позволим да направи това, бях заблуден от неговите намерения. Против това съм и такава ще остане позицията ми и занапред.

Ал Шарптън: – Защо всички пилета са бели?

Доктор Фил: – Проблемът, който имаме, е, че пилето не ще осъзнае, че трябва първо да се справи с проблема от тази страна на пътя, преди да хукне след проблема от другата страна на пътя. Това, което трябва да направим, е да му помогнем да осъзнае колко глупаво действа, като не решава настоящите си проблеми, а добавя към грижите си нови.

Опра Уинфри: – Разбирам, че пилето си има проблеми, което най-вероятно е причината да иска да пресече пътя на всяка цена. Затова вместо да се поучи от грешките си и да поеме вината за тях, което е част от живота, ще дам на пилето нова кола, за да може да пресича пътя по-лесно и да не живее като останалите пилета.

Андерсън Купър: – Имаме причини да вярваме, че има пиле, но нямаме право да преминем от другата страна на пътя.

Нанси Грейс: – Пилето пресече пътя, защото е виновно. Може да видите това в очите и походката му.

Пат Бюьканън: – За да открадне работата на почтените и трудолюбиви американци.

Марта Стюарт: – Никой не ми се обади, за да ме предупреди какво е направило пилето. Бях на пазара, за да продавам моите яйца, когато цената им падна. Никой не ми даде вътрешна информация.

Доктор Сюс: – Пресече ли пилето пътя? А правеше ли му компания жаба? Да, пилето пресече пътя, но никой не ми каза защо го е направило.

Ърнест Хемингуей: – За да умре в дъжда само.

Дядо: – По мое време ние не питахме защо пилетата пресичат пътя. Някой ни казваше, че то е пресякло пътя, и това ни беше достатъчно като факт.

Барбара Уолтърс: – Не е ли това интересно? Само след няколко минути за пръв път ще чуем сърцераздирателната история на пилето. То ще разбере сериозността на това да си сменяш перата и какво е да постигнеш мечтата на живота си като прекосиш пътя.

Аристотел: – В природата на пилето е да пресече пътя.

Джон Ленън: – Представете си всички пилета в света да пресекат пътя заедно, в мир.

Бил Гейтс: – Току-що пуснах еПиле2013, което не само ще пресича пътища, но ще мъти яйца, ще подрежда важни документи и ще прави баланса на чековата ви книжка. Internet Explorer е съществена част от новата платформа, която е много стабилна и никога не ще се рестартира.

Алберт Айнщайн: – Наистина ли пилето прекоси пътя или пътят се движеше под краката на пилето?

Полковник Сандерс: – Дали не съм изпуснал едно пиле?

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС