Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Завръщане в бъдещето на Мандалореца

Присъединяват лица от други филмови вселени - Кристофър Лойд, певицата Лизо и Джек Блек с роли в новите епизоди на сериала

Хелгейт (Кристофър Лойд, в средата), арестуван от мандалореца Дин Джарин и Бо-Катан - Завръщане в бъдещето на Мандалореца

Хелгейт (Кристофър Лойд, в средата), арестуван от мандалореца Дин Джарин и Бо-Катан

ВНИМАНИЕ! Текстът разкрива съдържанието на 6. епизод на „Мандалореца 3“.

Далечната, далечна галактика продължава да се разширява с нови персонажи и след последния епизод на „Мандалореца“ включва лица, добре познати от други филмови вселени. Действието в шестия епизод от третия сезон на сериала представи независимата от Новата република планета Плезир-15, където основните персонажи са въплътени от Кристофър Лойд (доктор Емет Браун от „Завръщане в бъдещето“), певицата Лизо и Джак Блек.

Сюжетът на сериала отвежда главните герои Дин Джарин, довереника му бебе Йода и Бо-Катан на далечната планета, за да преговарят за събирането на всички мандалорци в новата им законно уредена земя. На Плезир-15 всичко изглежда перфектно уредено, монарсите (Лизо и Джак Блек) са не само наследници на властта, но и демократично избрани да управляват. Висшето общество се развлича с пиршества и игри в двореца, докато дроидите вършат тежката работа, а даже и всичката работа. Не всички роботи обаче са готови да угаждат на всяка човешка прищявка и Мандалореца и Бо-Катан са натоварени да разследват кой стои зад тези „отклонения“.

Лизо и Джак Блек като владетелите на Плезир-15

Ролята на Лизо като херцогиня на Плезир-15, която предполага и близост с бебето Грогу, предизвика множество реакции онлайн. Самата певица сподели, че е голям фен на франчайза и е била въведена в него от баща си като малка.

„Когато бях малко момиче, баща ми ми показа „Междузвездни войни“ за пръв път – написа попзвездата в Инстаграм. – Трилогията филми са му любими и бързо се превърнаха в любими и на мен. Когато Джон Фавро ми се обади и ми предложи ролята на Херцогинята, плаках цял ден, защото баща ми щеше толкова да се гордее. „Междузвездни войни“ за мен бе мечта, която не вярвах, че е възможно да се осъществи. Но благодарение на Джон, Брайс и всички в галактиката, аз сега съм част от една разширяваща се звездна сага. Аз съм в достойна компания и вечно благодарна. Нека Силата бъде с вас.“

Самият Лойд бе лаконичен в Инстаграм и отбеляза само, че „се е озовал в напълно нова вселена“. 

Епизодът завършва с разкритието на заговора на Хелгейт и заточването му от Плезир-15. В изненадващ развой на събитията Херцогинята толкова се сближава с Грогу, че го посвещава в рицарство.

Следващият епизод от новия сезон, седми поред, ще бъде достъпен за гледане в платформата на „Дисни“ в сряда, 12 април.

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg