СЕРГЕЙ БАБАЯН за първи път в България

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Завръщане в „Западен свят“ (видео)

НВО публикуваха изненадващ първи трейлър на втория сезон на сериала си

Ед Харис се завръща като Мъжа в черно. - Завръщане в „Западен свят“ (видео)

Ед Харис се завръща като Мъжа в черно.

НВО даде първи поглед към втория сезон на „Западен свят“. На фона на насилие, кръв и екшън, следващата поредица от сериала явно ще ни покаже възхода на роботите във футуристичния тематичен парк.

Във видеото, показано в събота, отново виждаме Мъжа в черно (Ед Харис) и Долорес (Уван Рейчъл Ууд), които яздят и стрелят по бягащи гости, Мейв (Танди Нютън), Бернард (Джефри Райт), който се взира в мъртъв робо-тигър и още… И всичко това на фона на мелодията от I Gotta Be Me на Сами Дейвис Джуниър.

Появата на трейлъра е по-скоро изненада – работата по втория сезон на „Западен свят“ започна по-рано този месец. Сериалът все още няма обявена премиерна дата, но със сигурност ще тръгне по екраните догодина.

Предлагаме ви първия трейлър на новия „Западен свят“.

https://youtu.be/phFM3V_dors

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС