Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Зеленски ще участва в специално издание на шоуто на Беър Грилс

Тв водещият посети Украйна, за да види как оцеляват украинците след агресията на Русия

„Това беше за мен преживяване, каквото никога не съм изпитвал“, каза при посещението си в Киев известният пътешественик и професионалист в оцеляването Беър Грилс. Снимка: Володимир Зеленски/Фейсбук - Зеленски ще участва в специално издание на шоуто на Беър Грилс

„Това беше за мен преживяване, каквото никога не съм изпитвал“, каза при посещението си в Киев известният пътешественик и професионалист в оцеляването Беър Грилс. Снимка: Володимир Зеленски/Фейсбук

Президентът Володимир Зеленски стана участник в специално предаване на британския пътешественик и телевизионен водещ Беър Грилс, съобщи самият Грилс в профила си в Инстаграм.

„Тази седмица имах привилегията да пътувам до столицата на Украйна, Киев, и да прекарам време с президента Зеленски. Това беше за мен преживяване, каквото никога не съм изпитвал. Докато страната навлиза в зимата и с атаките срещу инфраструктурата ѝ, оцеляването на милиони хора е реална ежедневна борба.

В тази специална програма светът ще види една страна на президента Зеленски, която никога досега не е показвана. Исках само да го попитам как наистина се справя. Получих много повече“, пише пътешественикът.

Зеленски публикува в профилите си няколко снимки с Беър Грилс в Киев. Заедно са посетили един от „пунктовете на непобедимостта“, които се откриват в цяла Украйна – места зa отдих, където хората могат да се стоплят и да ползват интернет.

Президентът на Украйна благодари и на известния водещ за неговия интерес:

Важно е целият свят да научи истината за борбата на украинците за своята свобода и демокрация, за ракетния терор на агресора срещу нашите хора“.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg